ONS TEAM

Sporty-x in Wevelgem en Zwevegem helpt jou die eerste stap zetten richting een fitter en actiever leven. De eerste stap is altijd moeilijk, maar wij zijn ervan overtuigd dat we jou kunnen helpen met jouw sportieve of gezondheidsdoelstellingen. Daarom nodigen wij je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking via een gratis proeftraining.

Kenny wyffels

Zaakvoerder

Kenny is geïntrigeerd door het menselijk lichaam. Het verwondert dan ook niet dat hij in het begin van zijn studies koos voor de richting Revalidatie en Sportwetenschappen. Tijdens zijn studie bleek zijn passie niet enkel bij het menselijk lichaam, maar ook bij de mens zelf te liggen. Iedere persoon helpen naar de beste versie van zichzelf, dat is waar hij naar streeft. Hij schakelde later dan ook over naar de coaching gerichte opleiding Sport en Bewegen waar hij afstudeerde als professioneel bewegingsdeskundige.

Na een korte werkervaring in de fitnesssector startte Kenny in 2015 met Sporty-x. Sporty-x heeft als doel om af te stappen van het beeld dat fitness voor mannen is die aan bodybuilding willen doen. Sporty-x is dan ook gericht op functionele training waarbij eerder het volledige lichaam getraind wordt dan individuele spiergroepen.

Als sporter, coach, ondernemer, mens gelooft hij sterk in de spreuk: Elke dag 1% beter worden. Door elke dag 1 iets klein te veranderen, zal je op lange termijn mooie resultaten behalen. Als het nu gaat over ondernemen of over afvallen, fitter worden, gelukkiger worden, … een ‘Quick fix’ bestaat niet. Het zetten van kleine stapjes in de juiste richting zorgen ervoor dat je jouw doel uiteindelijk bereikt.

Je kan Kenny bereiken via 0468/33.48.54 of sporty2x@gmail.com

Amily Popelier

Personal coach Wevelgem

Amily is enorm gepassioneerd door het sporten. Al tijdens haar kindertijd was ze erg sportief voornamelijk in de sporttak Gymnastiek. Momenteel is ze vaak terug te vinden met haar loopschoenen aan of als coach in de fitness. Ze richt zich dan ook volledig op een fitte en gezonde levensstijl.

Als professioneel bewegingsdeskundige is ze afgestudeerd in Bacheloropleiding Sport & Bewegen. Ze vindt haar passie in het persoonlijk begeleiden van mensen naar hun specifieke doelstelling. Dit door het aanbieden van beweging -en voedingsprogramma’s op maat.

De mensen sport als plezier laten ervaren is een doelstelling waar ze als Sporty-x coach enorm veel belang aan hecht. De ideale ontspanning creëren in een aangename sfeer waar u 100% energie uit haalt!

Je kan Amily bereiken via 0468/05.82.54 of sporty2x@gmail.com

 

Chelsey
Olievier

Personal coach Zwevegem

Chelsey

Chelsey was actief in de zorg voordat ze zich bijschoolde tot personal trainer. De zorg voor andere personen typeert haar als trainer. Ze wil steeds het beste voor jou als klant en hiervoor zal ze dan ook tot het uiterste gaan. Ze doet dit op een heel enthousiaste manier. Ze motiveert jou op een eerlijke en leuke manier. Hierdoor zal je samen met haar altijd jouw doelen kunnen bereiken. 

Chelsey wou de overstap maken van de curatieve geneeskunde naar een preventieve manier van aanpakken. Daarom volgde ze via avondschool een extra opleiding tot personal trainer. Hiermee wil ze mensen helpen met het bereiken van een gezondere en actievere levensstijl.

Chelsey is dus de ideale coach die voor je klaar staat in het centrum te Zwevegem om jou de juiste begeleiding aan te bieden en te helpen bij het bereiken van jouw sportieve doelen.

Je kan Chelsey bereiken via 0468/10.86.64 of via sporty2x@gmail.com

Joke Naulaerts

Personal coach Wevelgem

Joke

Joke is opgeleid als psycholoog. De zorg voor andere personen zit dan ook diep geworteld in haar persoonlijkheid. Ze heeft al vrij snel beslist dat voorkomen beter is dan genezen. Dit is dan ook de reden dat ze zich nadien bijschoolde tot personal trainer. 

Zelf is Joke heel erg actief als competitief crossfitter. Hierbij is gezonde voeding erg belangrijk. Gezonde voeding en beweging zijn dan ook haar volledige levenswijze. Deze passie wil ook meegeven aan andere mensen. Haar motivatie en enthousiasme is dan ook onmeetbaar. 

Met haar kennis en talloze ervaring is zij de ideale coach die jou kan pushen naar het volgende niveau. Ze kan jou als geen ander helpen om jouw doel te bereiken. 

Je kan Joke bereiken via 0468/05.82.54  of via sporty2x@gmail.com

Alessandro
Dujardin

E-Fit coach Zwevegem

WhatsApp Image 2022-12-15 at 12.44.57 (1)

Alessandro is een echte beweegfanaat. Hij is momenteel actief als competitief voetballer, maar daarnaast houdt hij ervan om zichzelf steeds opnieuw uit te dagen. Zo gaat hij regelmatig een fietsuitdaging aan. Dit gaat van de ronde van Vlaanderen rijden tot de volledige grens van West-Vlaanderen afrijden of 20x de Kemelberg oprijden. 

Het is dan ook niet verwonderlijk dat Alessandro in zijn studie koos voor een sportopleiding. Hij studeerde eerst bachelor lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie, maar volgde onmiddellijk nadien de opleiding personal trainer, fitness instructeur en sportverzorger.

Alessandro is binnen onze organisatie actief als E-Fit coach. Hij gaat met jou altijd altijd aan de slag via een 1 op 1 afspraak in combinatie met een EMS pak. De combinatie van Alessandro’s coaching en de electro stimulatie van de spieren zorgen ervoor dat je snel en eenvoudig jouw doelstellingen kan bereiken! 

Je kan Alessandro bereiken via 0465/08.55.44  of via efitzwevegem@gmail.com

Word jij onze nieuwe trainer?

Personal coach 

Versterk ons team! Met Sporty-x zijn we steeds op zoek om ons team te versterken met de juiste personen. Ben jij de personal trainer, groepsles instructeur/instructrice, (orthomoleculair) voedingsdeskundige, kinesist, podoloog, psycholoog, stress coach, … en ben je op zoek naar een nieuwe of eerste uitdaging? Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Stuur dan een mailtje met jouw gegevens naar wyffelskenny@gmail.com. Tot snel!

Check hier onze recente blogposts