ONS TEAM

Sporty-x in Wevelgem en Zwevegem helpt jou die eerste stap zetten richting een fitter en actiever leven. De eerste stap is altijd moeilijk, maar wij zijn ervan overtuigd dat we jou kunnen helpen met jouw sportieve of gezondheidsdoelstellingen. Daarom nodigen wij je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking via een gratis proeftraining.

Kenny wyffels

Zaakvoerder

Kenny is geïntrigeerd door het menselijk lichaam. Het verwondert dan ook niet dat hij in het begin van zijn studies koos voor de richting Revalidatie en Sportwetenschappen. Tijdens zijn studie bleek zijn passie niet enkel bij het menselijk lichaam, maar ook bij de mens zelf te liggen. Iedere persoon helpen naar de beste versie van zichzelf, dat is waar hij naar streeft. Hij schakelde later dan ook over naar de coaching gerichte opleiding Sport en Bewegen waar hij afstudeerde als professioneel bewegingsdeskundige.

Na een korte werkervaring in de fitnesssector startte Kenny in 2015 met Sporty-x. Sporty-x heeft als doel om af te stappen van het beeld dat fitness voor mannen is die aan bodybuilding willen doen. Sporty-x is dan ook gericht op functionele training waarbij eerder het volledige lichaam getraind wordt dan individuele spiergroepen.

Als sporter, coach, ondernemer, mens gelooft hij sterk in de spreuk: Elke dag 1% beter worden. Door elke dag 1 iets klein te veranderen, zal je op lange termijn mooie resultaten behalen. Als het nu gaat over ondernemen of over afvallen, fitter worden, gelukkiger worden, … een ‘Quick fix’ bestaat niet. Het zetten van kleine stapjes in de juiste richting zorgen ervoor dat je jouw doel uiteindelijk bereikt.

Amily Popelier

Personal coach Wevelgem

Amily is enorm gepassioneerd door het sporten. Al tijdens haar kindertijd was ze erg sportief voornamelijk in de sporttak Gymnastiek. Momenteel is ze vaak terug te vinden met haar loopschoenen aan of als coach in de fitness. Ze richt zich dan ook volledig op een fitte en gezonde levensstijl.

Als professioneel bewegingsdeskundige is ze afgestudeerd in Bacheloropleiding Sport & Bewegen. Ze vindt haar passie in het persoonlijk begeleiden van mensen naar hun specifieke doelstelling. Dit door het aanbieden van beweging -en voedingsprogramma’s op maat.

De mensen sport als plezier laten ervaren is een doelstelling waar ze als Sporty-x coach enorm veel belang aan hecht. De ideale ontspanning creëren in een aangename sfeer waar u 100% energie uit haalt!

Roderick De WItte

Personal coach Zwevegem

Roderick studeerde industriële houtbewerking in het secundair onderwijs, maar zijn grote interesse ligt ergens anders. Hij was namelijk al enkele jaren enthousiast bezig met fitness. Hij besliste toen ook om van zijn passie zijn beroep te maken. Via de opleidingen Fitnessinstructeur B en sportverzorger schoolde Roderick zich succesvol om tot een echte coach.

Zijn passie is gegroeid uit het zelf intensief trainen en op de voeding te letten. Hierdoor heeft hij zelf ervaren hoe het is om een transformatie mee te maken. Met deze transformatie voelt Roderick zich lichamelijk en mentaal veel beter, ook zijn zelfvertrouwen heeft een ware boost gekregen. Met zijn eigen persoonlijke ervaring wil hij andere mensen helpen om zich ook beter en sterker te gaan voelen door gezonder en actiever te gaan leven.

Word jij onze nieuwe trainer?

Personal coach 

Versterk ons team! Met Sporty-x zijn we steeds op zoek om ons team te versterken met de juiste personen. Ben jij de personal trainer, groepsles instructeur/instructrice, (orthomoleculair) voedingsdeskundige, kinesist, podoloog, psycholoog, stress coach, … en ben je op zoek naar een nieuwe of eerste uitdaging? Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Stuur dan een mailtje met jouw gegevens naar wyffelskenny@gmail.com. Tot snel!

Check hier onze recente blogposts